“Klim in je stamboom voor beginners” VOLZET

Vormingsavonden

Donderdag 9 en 16 maart 2023 20u00:


Inschrijven vóór 8 maart via info@familiekunde-dendermonde.be

VOLZET


In maart organiseert Familiekunde terug de basiscursus “Klim in je stamboom” voor beginners. We willen de mensen die nog niet vertrouwd zijn met deze materie op weg zetten, hen leren om in die stamboom te klimmen. De deelnemers maken kennis met alle aspecten van de familiekunde en zetten hun eerste stappen in deze boeiende hobby. Na deze cursus kan men zelf op zoek naar zijn voorouders tot in de 17de eeuw.

De opleiding bestaat uit twee delen.

Het eerste deel gaat door op donderdag 9 maart. In deel 1 leren we hoe je je familiegeschiedenis samenstelt. We gaan op zoek naar je familie die leefde in de 20ste en in de 19de eeuw.

Het tweede deel gaat door op donderdag 16 maart. In deel 2 duiken we verder terug in de tijd. Met wat geluk vind je straks je voorouders uit de 17de eeuw.

Lesgevers: Frans De Block en Bart Broucke

De cursus start telkens om 20u, en gaat door in het documentatiecentrum “De Oude Pastorie”, Hoofdstraat 49 te Appels. Voorafgaandelijke inschrijving is nodig op info@familiekunde-dendermonde.be vóór 8 maart.

De toegang is gratis, cursusmateriaal kan vrijblijvend aangeschaft worden tegen geringe prijs. Het aantal plaatsen is beperkt!