“Klim in je stamboom voor beginners”

Extra Vormingsavonden

Donderdag 20 en 27 april 2023 20u00:


Inschrijven vóór 18 april via info@familiekunde-dendermonde.be


I

Gezien de beschikbare plaatsen in maart snel volzet waren komt Familiekunde in april terug met een tweede basiscursus “Klim in je stamboom” voor beginners. We willen de mensen die nog niet vertrouwd zijn met deze materie op weg zetten, hen leren om in die stamboom te klimmen.

.We willen de mensen die nog niet vertrouwd zijn met deze materie op weg zetten, hen leren om in die stamboom te klimmen. De deelnemers maken kennis met alle aspecten van de familiekunde en zetten hun eerste stappen in deze boeiende hobby. Na deze cursus kan men zelf op zoek naar zijn voorouders tot in de 17de eeuw.

De opleiding bestaat uit twee delen.

Het eerste deel gaat door op donderdag 20 april. In deel 1 leren we hoe je je familiegeschiedenis samenstelt. We gaan op zoek naar je familie die leefde in de 20ste en in de 19de eeuw.

Het tweede deel gaat door op donderdag 27 april. In deel 2 duiken we verder terug in de tijd. Met wat geluk vind je straks je voorouders uit de 17de eeuw.

Lesgevers: Frans De Block en Bart Broucke

De cursus start telkens om 20u, en gaat door in het documentatiecentrum “De Oude Pastorie”, Hoofdstraat 49 te Appels. Voorafgaandelijke inschrijving is nodig op info@familiekunde-dendermonde.be vóór 18 april

De toegang is gratis, cursusmateriaal kan vrijblijvend aangeschaft worden tegen geringe prijs. Het aantal plaatsen is beperkt!